Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidanty.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Syntetické antioxidanty a jejich klinická relevance v potravinářském a farmaceutickém průmyslu
(Marie Váňová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//19bewh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty ve vybraných odrůdách hrušní
(Barbora Havlíčková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hnf5yy// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
(Lenka Říhová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty u brambor
(Lucie Babováková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8q5zfv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Volné radikály a antioxidanty v reprodukční fyziologii zvířat
(Nina MOKRÁČKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//791mg8// | Biologie / Biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Ultravysokomolekulární polyethylen a jeho modifikace antioxidanty
(Klára Zábojníková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jv55f9// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
(Natálie Kaserová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Primární antioxidanty v hroznech révy vinné
(Oldřich Šipka)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n52yzp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
(Marianna Potočňáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma