Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antokyany

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antokyany v obilovinách a pekárenských výrobcích
 (Klára Hlavsová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vdj1j7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Analýza transkripčních faktorů biosyntetické dráhy antokyanů
 (Kateřina Mácová)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w75h9/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma

Účinky anthokyanů na lidské zdraví
 (Kateřina Mysíková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h4r8re// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma