Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antokyanyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antokyany v obilovinách a pekárenských výrobcích
(Klára Hlavsová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vdj1j7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Analýza transkripčních faktorů biosyntetické dráhy antokyanů
(Kateřina Mácová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w75h9/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma
Účinky anthokyanů na lidské zdraví
(Kateřina Mysíková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h4r8re// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma