Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
apetitKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mediální reprezentace vybraných gastronomických diskurzů v magazínu Apetit
(Martin Bláha)2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/m5m00/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ GASTRONOMICKÉHO MAGAZÍNU APETIT OD ROKU 2004 PO SOUČASNOST
(Eliška KORDULOVÁ)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//olu1s1// | Mediální a komunikační studia / Žurnalistika | Práce na příbuzné téma
Žurnalistické žánry v Apetitu
(Petra Trnková)2009, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/urzo5/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma
Vliv event marketingových aktivit na image značky
(Kristýna Kurečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lf2j97// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Representation of the Trickster Figure in Selected Works Written by African American Authors
(Anna Mária Pisoňová)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j3sd9/ | Filologie / Anglický jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Hodnocení marketingových kampaní Česko chutná skvěle, Jak chutná Česko, Česká chuťovka, Zlatý kuchař, Czech Specials, Znojemský hrozen
(Barbora Říhová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12126/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma