Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

apium graveolens

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v miříku celeru (Apium graveolens)
 (Johana ŠIROKÁ)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hhnxd3// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Práce na příbuzné téma

Alergeny čeledi miříkovitých (Apiaceae)
 (Martina VACULOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//46vcqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití méně známých zeleninových druhů v gastronomii
 (Veronika Malá)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lxyl3c// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma