Theses on the same topic (having an identical keyword):
arabicaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Autenticita kávy: arabica nebo robusta?
(Alice Hořeňovská)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ctklon// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Vliv rozdílných typů zástinu na vybrané vlastnosti plantáží Coffea arabica v okolí města Villa Rica, Peru
(Lenka Ehrenbergerová)2017, Disertační práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v14fyt// | Krajinné inženýrství / Ekologie lesa | Theses on a related topic
ANALÝZA SLOŽEK ESPRESSA PŘIPRAVENÉHO Z RŮZNĚ PRAŽENÝCH KÁVOVÝCH ZRN ODRŮDY COFFEA ARABICA L.
(Lukáš KUČERA)2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rp5y77// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic
Autenticita kávy: cílová analýza markerů arabiky a robusty
(Gabriela Špačková)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//whso7t// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic
Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
(Thi Thanh Dieu PHAN)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9wf7z// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Theses on a related topic