Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

aroma

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
 (Martina Veselá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
 (Kateřina Novotná)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Projekt zvýšení konkurenceschopnosti penzionu Aroma v Báčskom Petrovci
 (Eva Balková)

2014, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w4oez2// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Ekonomická analýza firmy Aroma Praha
 (Bohuslava Chumlenová)

2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3tjrdu// | Provoz a ekonomika / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných aromat na vnímání chuti
 (Ingrid Joachimsthalová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//dp1rjl// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě
 (Andrea Skácelová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2ehand// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování
 (Zuzana POPELKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eq3t5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)