Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

aroma

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Aroma jako faktor ovlivňující nákupní chování spotřebitele
 (Rana Isac)

2023, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/dpe8c/ | Marketingová komunikace / | Theses on a related topic

Aroma marketing v marketingové komunikaci
 (Clare Nižníková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/jd2eo/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Theses on a related topic

Analýza vlivu aroma masáží na psychickou regeneraci u vybraného vzorku klientů
 (David NEHODA)

2020, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0a8xy7// | Tělesná výchova a sport / Tělesná výchova a sport (jednooborové) | Theses on a related topic

Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
 (Pavel Šmejda)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Budování marketingové výhody ve vybraném podniku cestovního ruchu za využití aroma marketingu
 (Kristýna RAMBOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x1zxjh// | Cestovní ruch / | Theses on a related topic

Budování marketingové výhody ve vybraném podniku cestovního ruchu za využití aroma marketingu
 (Aneta PAUKNEROVÁ)

2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qet193// | Cestovní ruch / | Theses on a related topic

Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
 (Kateřina Nořinská)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
 (Marcela Horáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k6foam// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Modern methods of increasing the intensity of hop aroma in beer
 (Kejda Tusha)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//7faj6s// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
 (Martina Veselá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)