Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
(Kateřina Novotná)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
(Martina Veselá)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti penzionu Aroma v Báčskom Petrovci
(Eva Balková)2014, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w4oez2// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Ekonomická analýza firmy Aroma Praha
(Bohuslava Chumlenová)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3tjrdu// | Provoz a ekonomika / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných aromat na vnímání chuti
(Ingrid Joachimsthalová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//dp1rjl// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě
(Andrea Skácelová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ehand// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování
(Zuzana POPELKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eq3t5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
(Karolína Mašková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma