Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aroma marketing jako součást psychologického přístupu k marketingu
(Barbora Liko)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/x1frm/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Aroma jako faktor ovlivňující nákupní chování spotřebitele
(Rana Isac)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/dpe8c/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Aroma marketing v marketingové komunikaci
(Clare Nižníková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/jd2eo/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Budování marketingové výhody ve vybraném podniku cestovního ruchu za využití aroma marketingu
(Kristýna RAMBOVÁ)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x1zxjh// | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
(Pavel Šmejda)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu aroma masáží na psychickou regeneraci u vybraného vzorku klientů
(David NEHODA)2020, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0a8xy7// | Tělesná výchova a sport / Tělesná výchova a sport (jednooborové) | Práce na příbuzné téma
Budování marketingové výhody ve vybraném podniku cestovního ruchu za využití aroma marketingu
(Aneta PAUKNEROVÁ)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qet193// | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
(Kateřina Nořinská)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
(Marcela Horáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k6foam// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Modern methods of increasing the intensity of hop aroma in beer
(Kejda Tusha)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//7faj6s// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma