Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromatic substancesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Comparison of aromatic compounds in jasmine rice of different origin
(Aneta Kašíková)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zt6ifj// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
(Michala Sedláčková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v bílých vínech
(Zuzana Lustigová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yrqonq// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v bílých vínech
(Zuzana Lustigová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yrqonq// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití destrukce toxických odpadů na bázi aromatických látek z hlediska ochrany ŽP
(Kateřina Zemanová)2015, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/109893 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnostní inženýrství | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v tramínových odrůdách révy vinné
(Jiří Sedlář)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kqxep4// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v muškátových odrůdách révy vinné
(Lucie Mamráková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2i2nat// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Stanovení charakteristických aromatických látek vybraných destilátů
(Miroslava VALNÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1etqcb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v koření
(Hana SVOBODOVÁ)2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a40wxm// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch/SŠ | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
(Martina CHROMEČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//c01gn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma