Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromaticke latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aromatické látky ve víně
(Markéta Stávková)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8kispx// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v koření
(Hana SVOBODOVÁ)2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a40wxm// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch/SŠ | Práce na příbuzné téma
Terpenické látky v bobulích muškátových odrůd révy vinné
(Monika Valová)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//97e2eq// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
(Jiří Prokop)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Aromatické sloučeniny obsažené v mátě zjištěné metodou plynové chromatografie
(Petra Gajdošová)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4u8mgb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv kmene kvasinek na sekundární volatilní látky ve víně
(Kateřina Chalupová)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t230vz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Luminiscenční studie aromatických látek ve ztuhlých roztocích
(Ján Michael Kormaník)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w1awe/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Mošusové látky a jejich výskyt v životním prostředí
(Jana HANÁKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//og67pw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologicky významné chemické látky chmele
(Kornelie DOBEŠOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1ijami// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika aromatických látek ve výběrové plantážní kávě připravené různými způsoby.
(Nikola Vlková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f3u7ok// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma