Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromaticky profilKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv metod odkalení moštu na senzorický a analytický profil vín révy vinné
(Vít Nevěděl)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zhk6c5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Aromatický profil sýrových analogů
(Šárka Součková)2011, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//uo5nsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aromatický profil vybraných druhů ovocných šťáv
(Daniela Baštová)2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//503uo5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aromatický profil sýrových analogů
(Hana Studýnková)2010, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//1p6b88// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Porovnání aromatického profilu nečokoládových cukrovinek
(Lan Anh Phi)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//dphu1d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium aromatického profilu vybraných odrůd moravských vín
(Michal Gross)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//una2x4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Štúdium antioxidačného profilu u modrých odrôd vyšľachtených na Slovensku
(Štefan Demovič)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tujz55// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Srovnání aromatického profilu ovocných destilátů
(Miroslav Koubek)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//btrnap// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Srovnání aromatického profilu kozího vs. kravského mléka
(Alžběta Pospíchalová)2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//epw81x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma