Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

aromaticky profil

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vliv metod odkalení moštu na senzorický a analytický profil vín révy vinné
 (Vít Nevěděl)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zhk6c5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Aromatický profil sýrových analogů
 (Šárka Součková)

2011, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//uo5nsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Aromatický profil vybraných druhů ovocných šťáv
 (Daniela Baštová)

2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//503uo5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Aromatický profil sýrových analogů
 (Hana Studýnková)

2010, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//1p6b88// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Porovnání aromatického profilu nečokoládových cukrovinek
 (Lan Anh Phi)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//dphu1d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium aromatického profilu vybraných odrůd moravských vín
 (Michal Gross)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//una2x4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Štúdium antioxidačného profilu u modrých odrôd vyšľachtených na Slovensku
 (Štefan Demovič)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tujz55// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Srovnání aromatického profilu ovocných destilátů
 (Miroslav Koubek)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//btrnap// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Srovnání aromatického profilu kozího vs. kravského mléka
 (Alžběta Pospíchalová)

2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//epw81x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)