Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
asian cuisineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
(Martin Špinka)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zr5m5s// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni
(Adéla Kučerová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bmb8e/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Local plant species sold on chosen rural markets in Sri Lanka
(Ondřej Horák)2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tnzh2p// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma