Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

aspekty kvality potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích
 (Michal BAVLOVIČ)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bg5t9z// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

VÝŽIVOVÉ A HYGIENICKÉ ASPEKTY VYBRANÝCH POTRAVINÁŘSKÝCH OBCHODŮ
 (Dita Nováčková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//kmz38s// | Studijní obor: Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele
 (Jan Erlebach)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bjezmn// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva
 (Michaela Janišová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dvzdzv// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných složek prostředí na kvalitu vody a potravin
 (Leona Hofmeisterová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qorph2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)