Theses on the same topic (having an identical keyword):
bacillusKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Výskyt Bacillus cereus v potravinách
(Jana Podobová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s061w/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Studium interakce protilátek s Bacillus atrophaeus pomocí biosensorů
(Zdeněk Farka)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yhezm/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Výskyt bakterií rodu Bacillus v potravinách
(Štěpánka Rozkovcová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6196hf// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Antimikrobiální aktivita bakterií rodu Bacillus
(Marie Pruchová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kamm65// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic
Příprava, charakterizace a krystalizace metabolických represorů z bakterie Bacillus subtilis
(Markéta Nováková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//vv6wbz// | Biochemie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Využití bakterií Bacillus v průmyslových biotechnologiích
(Tereza Večeřová)2019, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/137458 | Nerostné suroviny / Environmentální biotechnologie | Theses on a related topic
Identifikace Bacillus spp. metodami PCR a MALDI-TOF MS
(Petra Zídková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1xzflj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
(Jan NAVRÁTIL)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqsktb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic