Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bacteriocinsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bakteriociny - protinádorová aktivita
(Marta Medková)2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rn2l1/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Produkce vitamínů,exopolysacharidů a bakteriocinů bakteriemi mléčného kvašení
(Kristýna Turková)2007, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ejz01/ | Biologie / | Práce na příbuzné téma
Virulentní vlastnosti kmenů Escherichia coli izolovaných z hemokultur
(Alžbeta Beňová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kl7bt/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinky bakteriocinů gramnegativních bakterií izolované z potravin
(Martina Urbanová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y5iag0// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Bakteriocinotypizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin
(Kristýna MIKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9cg01k// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití bakteriocinů ve vybraných mléčných výrobcích
(Matěj Patrovský)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//umwsne// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Produkce bakteriocinů izolovanými bakteriemi mléčného kvašení
(Jana VANČUŘÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kb7sug// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Bakteriociny grampozitivních bakterií a možnosti jejich detekce
(Petra VELECKÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//146048// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma