Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bafKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Strukturní charakterizace interakce lidského transkripčního faktoru NKX6.1 s proteinem BAF155
(Magdalena Havlová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7nov0r// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Studium interakce transkripčního faktoru NKX6.1 s proteinem BAF155
(Markéta Hašplová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//deuo3n// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
(Kristýna Stávková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Ověření efektu bioaktivních fosfolipidů u psoriázy
(Lada MAČLOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//03lfwr// | Ošetřovatelství / Ošetřovatelství ve vybraných klinických oborech | Práce na příbuzné téma