Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakeryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vztah parametrů pekařské kvality pšenice a metabolitů v 1H NMR spektru
(Anna Tomšů)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//v7k5kf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr začínající pekárny s prodejnou.
(Andriiana Tehza)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//k2u369// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
(Eliška Sponerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma