Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakeryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pozitivní a negativní význam akrylamidu v pekařských výrobcích
(Barbora Hromasová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h28ziz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr začínající pekárny s prodejnou.
(Andriiana Tehza)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//k2u369// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma
Modifikace postupů výroby běžného pšeničného pečiva
(Kamila Mayerová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r5tivl// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma