Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakery productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
(Remziye Köpük)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
(Veronika Pourová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
(Adam Tomka)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//neeh42// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
(Věra Pilná)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ffmrg4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
(Šárka Janečková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
(Andrea Lisá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
(Gabriela Šilhartová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti úpravy těst a jejich fortifikace při výrobě pekárenských výrobků
(Madina Samenova)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ffysub// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
(Lucie Svadbíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma