Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bakery products

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
 (Remziye Köpük)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Assessment of health effects of bakery products with added fibre
 (Veronika Pourová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
 (Adam Tomka)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//neeh42// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované kysané zelí jako aktivní přísada do pekařských výrobků
 (Anna Liberská)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//485d7m// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj bezlepkových pekařských výrobků s vyšší výživovou hodnotou
 (Michaela Kubáňová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hwfef3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv druhu mouky na obsah akrylamidu v pekařských produktech
 (Lucie Dibelková)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ikqjlv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
 (Barbora Fiedorová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
 (Věra Pilná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ffmrg4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
 (Šárka Janečková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
 (Monika Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)