Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakery productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
(Remziye Köpük)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
(Veronika Pourová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
(Adam Tomka)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//neeh42// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované kysané zelí jako aktivní přísada do pekařských výrobků
(Anna Liberská)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//485d7m// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj bezlepkových pekařských výrobků s vyšší výživovou hodnotou
(Michaela Kubáňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hwfef3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu mouky na obsah akrylamidu v pekařských produktech
(Lucie Dibelková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ikqjlv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
(Barbora Fiedorová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
(Věra Pilná)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ffmrg4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
(Šárka Janečková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma