Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bakery products

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
 (Remziye Köpük)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Assessment of health effects of bakery products with added fibre
 (Veronika Pourová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
 (Adam Tomka)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//neeh42// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Žaneta Ferusová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Nákladovost domácí výroby pečiva
 (Magdaléna Tlustá)

2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ocnfs3// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované kysané zelí jako aktivní přísada do pekařských výrobků
 (Anna Liberská)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//485d7m// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
 (Lucie Svadbíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Modifikace postupů výroby běžného pšeničného pečiva
 (Kamila Mayerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r5tivl// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
 (Victoria Patricie Lehkoživová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
 (Monika Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)