Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakery useKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Barevné pšenice, možnosti zpracování a pekárenské využití
(Dana Plucarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ugta0a// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Strukturní analýza polysacharidů pivovarského mláta s potenciálním využitím pro pekárenské účely
(Marek Sogel)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7nb25q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Luštěniny a jejich využití v pekařství
(Julie DVOŘÁKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//4hqrmu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bílkovinného komplexu vybraných odrůd pšenice pro pekárenské a pečivárenské využití
(Luděk Homola)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qzifcy// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
(Marie VÍTKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ts7l10// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití lnu a lněné vlákniny v pekárenské výrobě
(Romana Chalupníková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hmp837// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití lnu a lněné vlákniny v pekárenské výrobě
(Romana Chalupníková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hmp837// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití kompozitních mouk pro přípravu běžného pečiva
(Lenka UHLÍŘOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jeree// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma