Theses on the same topic (having an identical keyword):
bakingKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Bread baking simulation to optimize energy consumption
(Teymur Gasimov)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0zoulv// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic
Moderní cukrařina u nás a ve světě
(Jiřina Koisová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/xb41r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Sémantika českých názvů pece, pečení a pečených kulinářských výrobků
(Dominika Bartošová)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/v1ryb/ | Filologie / Český jazyk a literatura | Theses on a related topic
Sémantika českých názvů pece, pečení a pečených kulinářských výrobků
(Dominika Bartošová)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9cnf/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství českého jazyka a literatury pro střední školy | Theses on a related topic
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
(Barbora Valešová)2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Theses on a related topic
Švédské pekařské a cukrářské recepty a jejich překlad do češtiny
(Kristina Hrubá)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yxreh/ | Filologie / Skandinávská studia | Theses on a related topic
Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení
(Renata HAVLÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wv2bjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
(Hana Pírová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Možnosti využití necereálních mouk v pekařství
(Monika Cihlářová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vm8xzo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Plán marketingové komunikace nové služby zakázkového pečení ve Zlíně
(Terezie Dobešová)2024, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qnwo2t// | Marketingová komunikace / | Theses on a related topic