Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

baking quality

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Baking Quality of Composite Flours
 (Zhansaya Bolatova)

2015, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3cfaki// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma

Influence of wheat varietal mixtures on yield stability, grain quality and flour rheological properties.
 (Mousa ZOGHALI)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dwm5ql// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
 (Lucie Volfová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
 (Barbora Veselá)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1rvn96// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
 (Adéla Břeňová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xzydjp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
 (Markéta KYPTOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí
 (Blanka GONDOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//643ti5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
 (Monika LÁNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f9wgbr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma