Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
baking qualityKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Baking Quality of Composite Flours
(Zhansaya Bolatova)2015, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3cfaki// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma
Influence of wheat varietal mixtures on yield stability, grain quality and flour rheological properties.
(Mousa ZOGHALI)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dwm5ql// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
(Lucie Volfová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xzydjp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
(Barbora Veselá)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1rvn96// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
(Markéta KYPTOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
(Monika LÁNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f9wgbr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí
(Blanka GONDOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//643ti5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma