Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Plán marketingové komunikace nové služby zakázkového pečení ve Zlíně
(Terezie Dobešová)2024, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qnwo2t// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
(Julie Prokopová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
(Linda VOPÁTKOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
(Markéta KYPTOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Vize bankovnictví v roce 2025
(Barbora Veselá)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/53927 | Finance a účetnictví / Bankovnictví a pojišťovnictví | Práce na příbuzné téma
Druhy vláknin a jejich využití v pekárenském a pečivárenském průmyslu
(Klára Premusová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cfzd3o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Komunikační strategie obchodu Profi pečení
(Martin Kadlček)2017, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vqogky// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
(Markéta KYPTOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Vize bankovnictví v roce 2025
(Barbora Veselá)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/53927 | Finance a účetnictví / Bankovnictví a pojišťovnictví | Práce na příbuzné téma
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
(Hana Koubková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma