Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakterie mlecneho kvaseniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích
(Denisa Sásková)2013, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//c8h2xf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
(Adéla Žalková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií mléčného kvašení, mykoparazitických a entomopatogenních hub v ochraně rostlin
(Anna Pichugina)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h8barg// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
(Tereza Rusz)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94tlpn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií mléčného kvašení, mykoparazitických a entomopatogenních hub v ochraně hrachu setého
(Pavla Gregorová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//78no66// | Pěstování rostlin / | Práce na příbuzné téma
Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
(Elizaveta Ushakova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o2rnbr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech
(Anna Kozáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//euv9bn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Technologické a protektivní vlastnosti nezákysových bakterií mléčného kvašení
(Anna Kozáková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9mn03c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rezistence vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení k antibiotikům
(Žaneta Hlochová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0baigm// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma