Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bakterie mlecneho kvaseni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
 (Michaela PALÍŠKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3djoyt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích
 (Denisa Sásková)

2013, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//c8h2xf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
 (Adéla Žalková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kvašení, mykoparazitických a entomopatogenních hub v ochraně rostlin
 (Anna Pichugina)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h8barg// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
 (Anastázie Paclová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
 (Tereza Rusz)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//94tlpn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech
 (Anna Kozáková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//euv9bn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Rezistence vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení k antibiotikům
 (Žaneta Hlochová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0baigm// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
 (Elizaveta Ushakova)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o2rnbr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Testování antifungální aktivity nových izolátů bakterií mléčného kvašení
 (Daniela Hanáková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vjfvii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)