Theses on the same topic (having an identical keyword):
bakterie mlecneho kysaniKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Využití bakterií mléčného kysání při produkci vybraných potravinářských výrobků
(Simona HYBŠOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dqjigq// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Živočišné | Theses on a related topic
Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
(Ivana Mešková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
(Pavla Fialová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě sýrů
(Magdalena Kráčmarová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t3w2kl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
(Martina Tycová)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Identifikace baktérií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
(Nela Jurečková)2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zkcdm2// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Podil kyseliny 3-hydroxypropionové na antimikrobiální aktivitě bakterií produkujících reuterin
(Denisa Körberová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1eg2pt// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
(Jana KNÉBLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic