Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
barva zrnaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
(Karolína Linhartová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Karotenoidy v pšenicích s netradiční barvou zrna
(Marie Míková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2clxrr// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
(Beatrice Giampaglia)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cgfku9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
(Hana Kosová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rkylas// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční potenciál zrna netradičních genotypů pšenice
(Barbora Burešová)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//henq9a// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Fenolické kyseliny v pšenicích s netradiční barvou zrna
(Barbora Burešová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yc4e90// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změna obsahu nutričně žádoucích látek během technologického zpracování pšeničného zrna
(Veronika Kratzmannová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lym52m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu E v odrůdách pšenice s odlišným zabarvením zrna
(Markéta Veverková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gx37b0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obsah celkových anthokyanů po kulinárních úpravách pšenic s barevným zrnem
(Klára Podlipná)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cvcazu// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma