Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

barva zrna

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
 (Karolína Linhartová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Karotenoidy v pšenicích s netradiční barvou zrna
 (Marie Míková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2clxrr// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
 (Beatrice Giampaglia)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cgfku9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
 (Hana Kosová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rkylas// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nutriční potenciál zrna netradičních genotypů pšenice
 (Barbora Burešová)

2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//henq9a// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma

Fenolické kyseliny v pšenicích s netradiční barvou zrna
 (Barbora Burešová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yc4e90// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změna obsahu nutričně žádoucích látek během technologického zpracování pšeničného zrna
 (Veronika Kratzmannová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lym52m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu E v odrůdách pšenice s odlišným zabarvením zrna
 (Markéta Veverková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gx37b0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových anthokyanů po kulinárních úpravách pšenic s barevným zrnem
 (Klára Podlipná)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cvcazu// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma