Theses on the same topic (having an identical keyword):
baryKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
(Barbora Blechová)2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hcbzt/ | Podniková ekonomika a management / | Theses on a related topic
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Theses on a related topic
"Bare lenken rasler": fangenskap og befrielse i Hans Børlis diktning
(Jitka Peloušková)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/d4fi9/ | Filologie / Norský jazyk a literatura | Theses on a related topic
Podnikatelský plán na založení Shisha baru
(Vladislav Kadlečík)2024, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u4q4s/ | Podniková ekonomika a management / | Theses on a related topic
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
(Jan Pavlíček)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Průzkum spokojenosti návštěvníků Café-Cocktail baru
(Martin Kohoutek)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ew5gf/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace | Theses on a related topic
Podnikatelský plán pro založení tapas baru
(Jan Heler)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/djn9u/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic
Marketingová strategie kavárny Legenda Café bar Est. 2014
(Michal Muláček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/s3gxh/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Theses on a related topic
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Research on the Perception of Progress Bar Distortions
(Marek Augustin)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e4otr/ | Aplikovaná informatika / | Theses on a related topic