Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
beansKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Modul pro vizuální editaci dialogových rozhraní pro vývojové prostředí NetBeans IDE
(Jan Svoboda)2012, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ulaey/ | Informatika / Umělá inteligence a zpracování přirozeného jazyka | Práce na příbuzné téma
Autorská kniha-Kávovníčci
(Martina Lišková)2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kc0hn/ | Učitelství pro střední školy / Výtvarná výchova Galerijní pedagogika a zprostředkování umění | Práce na příbuzné téma
Olej z plodů kávovníků
(Zuzana Mudráková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p111pq// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Pevnostní analýza dřevěných lepených a železobetonových nosníků využívaných v dopravním stavitelství
(František Nešpor)2015, Bakalářská práce, Dopravní fakulta Jana Pernera / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//d3dnz0// | Stavební inženýrství / Dopravní stavitelství | Práce na příbuzné téma
Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů
(Thu Thao Vuová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kezapz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Olej z plodů kávovníků
(Zuzana Mudráková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p111pq// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Kyselina chlorogenová a její deriváty v kávových bobech
(Markéta Kašparová)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9mgrrl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny v kakaových bobech a produktech
(Tereza Kalousková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//3hshrf// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv přidané hodnoty ke kakaovým bobům za účelem zvýšení příjmů drobných farmářů v Ghaně.
(Barbora Zemanová)2015, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tqs1jg// | Mezinárodní teritoriální studia / Mezinárodní rozvojová studia | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
(Jana Halamová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma