Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
beefKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv plemenné příslušnosti masného skotu na sledované životní projevy
(Denisa Vejslíková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utfi4u// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Srovnání výkrmnosti býků plemene limousine s býky ostatních plemen masného skotu v podmínkách České republiky
(Kateřina Bistrá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//htr48y// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Návrh inovace technologie chovu masného skotu na vybrané zemědělské farmě
(Luděk Kulhánek)2022, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dh40a4// | Zemědělské inženýrství / Zemědělská technika | Práce na příbuzné téma
Parametry exteriéru ovlivňující obtížnost telení u masného skotu
(Hana Průchová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s8r4uk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma
Využití inseminace u masných stád skotu
(Marek JANIŠ)2023, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pxv28e// | Agropodnikání / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití NIR metody pro stanovení obsahu vybraných parametrů u potravinářských hydrolyzátů a hovězích extraktů
(Simona Kubíčková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dyn59g// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
(Markéta KOTRCOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
(Eva Beranová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylk5cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení trhu se skotem a hovězím masem v České republice
(Jana Jelínková)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s76a76// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma