Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

beverage offer analysis

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kaviarne a kávové bary
 (Peter Plieštik)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14307/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podmienky ponuky vody z vodovodu v reštauráciách v regioně Vysoké Tatry
 (Anna Kramarčíková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14007/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma