Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bezlepkova moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlastnosti oplatek vyrobených z různých bezlepkových mouk
(Michaela Grimová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gr3hng// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
(Veronika Ševčíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cn9ror// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk
(Michaela Sadílková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ibjr5f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
(Ľubomíra Rybárová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mouky jiné než obilovin
(Adelina Nasurlaeva)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wehxq/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Aminokyselinové složení bezlepkových mouk
(Monika Šmehlíková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w528cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
(Adéla Psotová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
(Andrea Lisá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky s přídavky konopných produktů pro bezlepkovou dietu
(Anna Horáčková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r7oo6a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma