Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bezlepkove mouky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
 (Ľubomíra Rybárová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mouky jiné než obilovin
 (Adelina Nasurlaeva)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wehxq/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
 (Adéla Psotová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Jakost těstovin z rýžové mouky
 (Zuzana Lustigová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Kompozitní mouky s přídavky konopných produktů pro bezlepkovou dietu
 (Anna Horáčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r7oo6a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti oplatek vyrobených z různých bezlepkových mouk
 (Michaela Grimová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gr3hng// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
 (Veronika Ševčíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cn9ror// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Bezlepkové těstoviny
 (Radek Koudelka)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//36werh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk
 (Michaela Sadílková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ibjr5f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)