Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bezlepkove surovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek
(Magda Jiroušková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vkh3q0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
(Zuzana Fenclová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ahhvjh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Bezlepkové těstoviny
(Radek Koudelka)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//36werh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Bezlepkové pivo
(Petra Sarkova)2016, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//fn2udq// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
(Simona Volná)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vwvj4e// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
(Julie Levková)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//m4orsr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Dietologické hodnocení surovin a výrobků pro bezlepkovou dietu
(Tereza Pešatová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qflwn9// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma