Theses on the same topic (having an identical keyword):

bezlepkove suroviny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek
 (Magda Jiroušková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vkh3q0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
 (Zuzana Fenclová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ahhvjh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
 (Veronika Přepechalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Bezlepkové těstoviny
 (Radek Koudelka)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//36werh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
 (Kristýna Šťastná)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Bezlepkové pivo
 (Petra Sarkova)

2016, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//fn2udq// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Theses on a related topic

Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
 (Simona Volná)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vwvj4e// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
 (Julie Levková)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//m4orsr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Dietologické hodnocení surovin a výrobků pro bezlepkovou dietu
 (Tereza Pešatová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qflwn9// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)