Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bezlepkove testo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
 (Ľubomíra Rybárová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
 (Adéla Psotová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Plynotvorná schopnost bezlepkových těst
 (Radka Horutová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xoupot// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Srovnání produkce kypřicího plynu v bezlepkových těstech
 (Klára Čurečková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p2gpwr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metody hodnocení reologických vlastností bezlepkového těsta
 (Iva BUREŠOVÁ)

2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//z89z21// | Fyzika / Aplikovaná fyzika | Práce na příbuzné téma

Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
 (Silvie Minaříková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
 (Magdalena Petrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Extenzografické vlastnosti bezlepkových těst
 (Hana SLAMĚNÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//79gkfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
 (Veronika Ševčíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cn9ror// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)