Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bezlepkove vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
(Zuzana Fenclová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ahhvjh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Směsí pro bezlepkové výrobky
(Kristýna Bazalová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5rscih// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Projekt bezlepkové pekárny
(Michaela MASAŘÍKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//06t8yu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
(Anna Malykhina)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/f26ij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vývoj bezlepkových pekařských výrobků s vyšší výživovou hodnotou
(Michaela Kubáňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hwfef3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
(Petra Marášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//enlmo6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
(Julie Levková)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//m4orsr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sortiment bezlepkových potravin v provozovnách rychlého občerstvení
(Pavla Dolanská)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a1vydi// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma