Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bezne pecivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
 (Alena ŘÍHOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wahys8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR
 (Jana MATĚJČKOVÁ)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2ikbpr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení texturních vlastností a barevných změn běžného pečiva v průběhu skladování
 (Klára Zadražilová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vpyk0d// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
 (Lenka UHLÍŘOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ucndxm// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Využití kompozitních mouk pro přípravu běžného pečiva
 (Lenka UHLÍŘOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0jeree// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
 (Eliška Sponerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
 (Dominika Siudová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cy3lup// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití luštěninových mouk pro výrobu běžného pečiva
 (Jana Benešová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//okoi79// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv přídatných látek na kvalitu chleba a běžného pečiva
 (Hana Keindlová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z4ax4z// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)