Theses on the same topic (having an identical keyword):
bezne pecivoKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
(Alena ŘÍHOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wahys8// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR
(Jana MATĚJČKOVÁ)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2ikbpr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic
Zhodnocení texturních vlastností a barevných změn běžného pečiva v průběhu skladování
(Klára Zadražilová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vpyk0d// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
(Lenka UHLÍŘOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ucndxm// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Theses on a related topic
Využití kompozitních mouk pro přípravu běžného pečiva
(Lenka UHLÍŘOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jeree// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
(Eliška Sponerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
(Dominika Siudová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cy3lup// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití luštěninových mouk pro výrobu běžného pečiva
(Jana Benešová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//okoi79// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vliv přídatných látek na kvalitu chleba a běžného pečiva
(Hana Keindlová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z4ax4z// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic