Theses on the same topic (having an identical keyword):

bezpecnost pokrmu

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
 (Jakub KOTŮLEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5kv4jh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Bezpečnost pokrmů a výživa seniorů
 (Petra HRUBOŇOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//medqjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
 (Michaela JEČMENOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic

Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
 (Pavlína ŠIMÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic

Systém zajištění bezpečnosti pokrmů v závislosti na analýze rizik
 (Dagmar Jiříková)

2012, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//71zcek// | Veřejná správa a regionální rozvoj - k.s. Litoměřice / | Theses on a related topic

Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
 (Hana BUČKEVIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic

Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
 (Lucie Mlčůchová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/xi2gef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně
 (Eduarda Bieliková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2hxvpb// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic