Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bezpecnost pokrmuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
(Jakub KOTŮLEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5kv4jh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost pokrmů a výživa seniorů
(Petra HRUBOŇOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//medqjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Michaela JEČMENOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
(Pavlína ŠIMÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Systém zajištění bezpečnosti pokrmů v závislosti na analýze rizik
(Dagmar Jiříková)2012, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//71zcek// | Veřejná správa a regionální rozvoj - k.s. Litoměřice / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
(Hana BUČKEVIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
(Lucie Mlčůchová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/xi2gef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně
(Eduarda Bieliková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2hxvpb// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma