Theses on the same topic (having an identical keyword):
bezpecnost potravinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
(Veronika Kondelová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cb38ng// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Značky kvality potravin na českém trhu
(Veronika JÍLKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//wvdeob// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Theses on a related topic
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
(Pavel Pucholt)2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rs8nxd// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Theses on a related topic
Zajišťování bezpečnosti potravin v EU
(Karolína Svobodová)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/89129 | Mezinárodní obchod / | Theses on a related topic
Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí
(Vendula ŠEDIVKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//5rfcfi// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Theses on a related topic
Spotřeba potravin jako součást identity Evropanů
(Jana Koldová)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hbm5w0// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Theses on a related topic
Použití přídatných látek při výrobě potravin
(Kamila Borešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR
(Marcela KLÍMKOVÁ)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//6gg6qq// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
(Barbora ŠEBKOVÁ)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//37sxnw// | Veřejné zdravotnictví / | Theses on a related topic