Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bily jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
(Magdaléna Šťastná)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
(Žaneta Olbertová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování nutričních parametrů bílých jogurtů a jim podobných výrobků
(Jana Slezáková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fgbq38// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
(Simona Horáková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ircen5// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakostních parametrů jogurtů s rozmíchaným a nerozmíchaným koagulátem
(Veronika Parkanová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//23bfah// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
(Zuzana BÁRTOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
(Lucie Synková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Barbora Kužmová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
(Barbora Bašková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
(Tereza VLČKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Práce na příbuzné téma