Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bily jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti jogurtů
 (Dagmar Prachařová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost jogurtů v závislosti na technologii výroby
 (Kateřina KLÁPOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uwvgx0// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita bílých a ochucených jogurtů
 (Kateřina Macurová)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uplm8r// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)