Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bily jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti jogurtů
(Dagmar Prachařová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na technologii výroby
(Kateřina KLÁPOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uwvgx0// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
(Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita bílých a ochucených jogurtů
(Kateřina Macurová)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uplm8r// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma