Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bio foodKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
(Natália Vargová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Consumers' values and motives driving organic food consumption
(Igor Muravyev)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//463p47// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Moderní postupy pro hodnocení kvality a autenticity produktů potravinářských (bio)technologií
(Monika Benešová)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8qzg9z// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Značky Regionální potravina, KLASA a BIO pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
(Martin Šrámek)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hgo4ej// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Značky a konzumácia: prípad Bio potravín
(Ivana MILOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//2psjna// | Antropologie / Sociální a kulturní antropologie | Práce na příbuzné téma
Komunikační plán zavedení bio-potravin vybraného řetězce v ČR
(Renata Reilová)2008, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/5768 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
La productivité du préfixo\"\i{}de BIO dans le registre de l'industrie alimentaire
(Michaela NENIČKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//yfp4gx// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Studium bio/fototransformace fotoiniciátorů jako potenciálních kontaminantů potravin pocházejících z obalových materiálů.
(Nela CHALUPNÍKOVÁ)2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//r3b6lm// | Fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
(Jana Unčovská)2011, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/syk1a/ | Humanitní environmentalistika (tříleté) / Humanitní environmentalistika | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
(Klára Culková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma